top of page
20240302_133407.jpg
klein_bosrijk_joy_and_work_retreat_logo_

VOOR FAMILIES

Er even tussenuit... 

In ’Klein Bosrijk' kan je heerlijk wandelen in het aangrenzende privébos. Je kan er luilekkeren in de ligstoelen in de grote open tuin, of uitrusten onder de schaduw van de bomen. Ook kan je in de tuin petanque, een potje badminton of volleybal spelen. Er werd in de tuin ook een leuk hindernissenparcours gemaakt waar kinderen kunnen klauteren op boomstammen of slingeren aan touwen.

 

Wanneer de avond valt is het heerlijk om rond de houtkachel te zitten, of een vuur te maken in de grote, ingebouwde vuurschaal in de tuin. ’Klein Bosrijk' heeft tal van plezierige activiteiten te bieden voor families met of zonder kinderen! Zowel in het domein, als in de brede Kempische en Antwerpse regio. Ook de trouwe viervoeters zijn er bovendien meer dan welkom.

Wil je meer te weten komen over onze accommodatie en voorzieningen? Neem dan hier alvast een kijkje. 

Activiteiten

Fietsen
Grote vuurcirkel
Buitenkeuken met pizzaoven en BBQ
Petanqueveld
Zuurstofrijk privébos
Volleybalveld
Hindernissenparcours

Wandelen en fietsen

In de prachtige omgeving van Halle-Zoersel bieden we een perfecte setting voor zowel rustige wandelingen als actieve fietstochten. Op aanvraag zijn er fietsen beschikbaar voor huur, zodat je op eigen tempo de bosrijke omgeving kunt verkennen. Met plezier voorzien we jullie van gedetailleerde fiets- en wandelroutes die leiden langs de mooiste plekjes die onze omgeving te bieden heeft.

Paardrijden

Voor de paardenliefhebbers zijn er diverse maneges in de buurt. Het doorkruisen van de bossen op paard over zanderige paden is een unieke ervaring voor de hele familie. Op verzoek helpen wij je graag om in contact te komen met een lokale manege.

Hindernissenparcours en avontuurlijke tuin

In onze uitgestrekte tuin hebben we een spannend hindernissenparcours gecreëerd. Kinderen kunnen er naar hartenlust slingeren aan touwen en de klimmuur trotseren. 'Klein Bosrijk' is een zeldzame plek zonder omheining, waar avontuur veilig omarmd wordt. De open tuin, omringd door bomen en bossen nodigt uit tot eindeloos speelplezier.

Buitenkeuken, vuurcirkel en sportvelden

Maak je familie-uitje compleet met onze buitenkeuken, inclusief een pizzaoven en barbecue. Geniet van heerlijke maaltijden onder de sterrenhemel of verzamel rond onze sfeervolle vuurcirkel voor onvergetelijke avonden. Daarnaast nodigen ons volley- en badmintonveld jullie uit voor wat vriendelijke competitie. Of ontspan met een spelletje petanque op een van onze verzorgde veldjes, waarvoor we alle benodigdheden voorzien.

Onze prijzen

* Al onze prijzen zijn incl. BTW, water, gas en elektriciteit.


Ben je als bedrijf of organisatie geïnteresseerd in onze accommodatie? Neem dan een kijkje op onze pagina voor bedrijven.


Per boeking betaal je € 100 (incl. BTW) voor onze poetsdiensten en € 500 waarborg, de boeking is pas definitief vanaf de betaling van deze waarborg.

Als toegewijde gastvrouw staat Yasmine klaar om jouw verblijf extra speciaal te maken met heerlijke maaltijden voor ontbijt, lunch en diner. Je kan met haar contact opnemen op het nummer 0478/960.617.

Bed-, bad- en keukenlinnen - verhuur aan € 20 per persoon op aanvraag.


Voor VZW’s en organisaties in sociale tewerkstelling voorzien wij speciale tarieven op aanvraag.

bottom of page