top of page
122807761_2713198052341575_2132364765757
klein_bosrijk_joy_and_work_retreat_logo_

VOOR FAMILIES

Er even tussenuit... 

In ’Klein Bosrijk' kan je heerlijk wandelen in het aangrenzende privébos. Je kan er luilekkeren in de ligstoelen in de grote open tuin, of uitrusten onder de schaduw van de bomen. Ook kan je in de tuin petanque, een potje badminton of volleybal spelen. Er werd in de tuin ook een leuk hindernissenparcours gemaakt waar kinderen kunnen klauteren op boomstammen of slingeren aan touwen.

 

Wanneer de avond valt is het heerlijk om rond de houtkachel te zitten, of een vuur te maken in de grote, ingebouwde vuurschaal in de tuin. ’Klein Bosrijk' heeft tal van plezierige activiteiten te bieden voor families met of zonder kinderen! Zowel in het domein, als in de brede Kempische en Antwerpse regio. Ook de trouwe viervoeters zijn er bovendien meer dan welkom.

Wil je meer te weten komen over onze accommodatie en voorzieningen? Neem dan hier alvast een kijkje. 

Activiteiten

Wandelen en fietsen

Zuurstofrijk privébos

Grote vuurcirkel

Volleyballveld

Petanqueveld

Hindernissenparcours

Wandelen en fietsen

In de omgeving van Halle-Zoersel kan je heerlijk wandelen en fietsen. Indien gewenst kan je op aanvraag enkele fietsen huren. Wij voorzien jullie met plezier van fiets- en wandelroutes in de bosrijke omgeving. 

Paardrijden

Er zijn tal van manèges te vinden in de omgeving. Paardrijden op zanderige paadjes doorheen de bossen is dan ook een fantastische activiteit om met de hele familie van te genieten. Indien gewenst brengen wij jou graag in contact met een manège. 

Hindernissenparcours

In de grote open tuin die aan het huisje grenst hebben we een hindernissenparcours voorzien. Kinderen kunnen er slingeren aan touwen en over een leuke klimmuur klauteren. In de avontuurlijke tuin van 'Klein Bosrijk' zijn kinderen uren zoet. 

Petanque- en badmintonveld

In de tuin hebben we twee leuke en mooi verzorgde veldjes aangelegd. We voorzien jullie graag van een mooie set petanqeuballen en badmintonrackets. 

Onze prijzen

prijzen

* Al onze prijzen zijn incl. BTW, water, gas en elektriciteit.


Een enkele overnachting is enkel mogelijk gedurende het laagseizoen. Gelieve ons hiervoor persoonlijk te contacteren

Ben je als bedrijf of organisatie geïnteresseerd in onze accommodatie? Neem dan een kijkje op onze pagina voor bedrijven.


Per boeking betaal je 80€ (incl. BTW) voor onze poetsdiensten en €500 waarborg, de boeking is pas definitief vanaf de betaling van deze waarborg.

Wij voorzien ontbijt/lunch/diner – mogelijkheden op aanvraag.


Voor VZW’s en organisaties in sociale tewerkstelling voorzien wij speciale tarieven op aanvraag.

bottom of page