top of page
123397587_640705643271068_35852041504790
Logo van Klein Bosrijk, strak ontworpen met de silhouetten van een bos en een huisje

OVER KLEIN BOSRIJK

Onze geschiedenis

In 1960 ontdekten Jaenne en Louis Torfs een idyllische open plek te midden van een zuurstofrijk bos in Halle-Zoersel. Ze bouwden er Klein Bosrijk: een magisch optrekje waar ze konden genieten van de stilte en de rust van de natuur. Een plek waar de familie Torfs over de eeuwen heen feest vierde, vele weekends samen doorbracht en hun kinderen vogelvrij opgroeiden.

Een foto van Jaenne en Louis Torfs, de ontdekkers van Klein Bosrijk

Klein Bosrijk is de plek bij uitstek om een adempauze te nemen, om te genieten van elkaar en volledig te ontspannen. Ook beeldhouwer Joris Torfs, de kleinzoon van Jaenne en Louis bracht er vele zomers door. Als erfgenaam van Klein Bosrijk wilde hij zijn passie voor deze bijzondere plek graag met anderen delen. Joris startte in 2019 een groots renovatieproject en toverde het huis en de tuin om tot een waar paradijs, uitgerust met de beste voorzieningen voor groepen, families en organisaties. Samen met zijn vrouw Rut en nicht Barbara opent hij nu de deuren van het hernieuwde paradijs. 

 

De familie Torfs koestert niets dan goede herinneringen aan deze magische plek en wil deze vanaf nu met jullie delen, ten allen tijde met respect voor de rust en de natuur. We vragen onze gasten om met de door ons voorziene biologisch afbreekbare producten te werken zodat het we het bos en de natuur rondom het huisje de nodige rust gunnen. 

bottom of page