top of page
123413162_1592766404228519_2277454994896
klein_bosrijk_joy_and_work_retreat_logo_

VOOR BEDRIJVEN EN ORGANISATIES

Even halt houden met jouw organisatie... 

In 'Klein Bosrijk' ademt het groene decor tegelijkertijd rust en energie uit. Het is dé ideale plek voor jouw organisatie om te herbronnen, nieuwe ideeën te bebroeden, het medewerkersteam te verstevigen of gewoon even de dagelijkse operationele beslommeringen te vergeten en weg te dromen.  

 

Binnenin verschaft ‘Klein Bosrijk’ de mogelijkheid om ongedwongen samen te zijn. Het huis straalt inspiratie, gezelligheid en warmte uit.
Een frisse neus bieden het terras en de betoverende tuin die baden in de dennengeur van de bossen rondom. Als tussendoortje kan het hart worden opgehaald tijdens een potje petanque, badminton en volleybal. Voor het volpompen van de longen en het ventileren van de hersenen is een wandeling door het grote Zoersel Bos een beproefde remedie. De vuurcirkel, de barbeque of samen aan de pizzaoven werken, is dan weer aangewezen om de band tussen de gasten te smeden.   

Wil je meer te weten komen over onze accommodatie en voorzieningen? Neem dan hier alvast een kijkje. 

Voor organisaties zijn verschillende formules mogelijk, die op maat worden uitgewerkt:

  • dagformule met of zonder catering (breaks, lunch en/of diner),

  • meerdaagse formule mét overnachting (tot max. 8 personen)

  • samenwerking met hotels en plaatselijke horecazaken in de buurt is mogelijk

  • animatie en workshops op aanvraag (live muziek, kookworkshop, wildpluk, vuurloop, orientatiewandeling, yoga, mindful walk, …)

 

Bij interesse, neem dan gerust contact op. Samen met jou werken we graag groepsarrangementen uit op maat van jouw behoeften en budget een voorstel uit.

kleinbosrijk.vakanties@gmail.com

Activiteiten

Wi-Fi
Grote vuurcirkel
Buitenkeuken met pizzaoven en BBQ
Zuurstofrijk privé-bos
Petanqueveld
Flipchart
Scherm en beamer

Voor VZW’s en organisaties in sociale tewerkstelling voorzien wij speciale tarieven op aanvraag.

Hartelijk dank voor de verwennerij van het Sporta-team: de warme ontvangst, de verrassende versnaperingen als tussendoortje, de heerlijke koffie, het lekkere, royale buffet, de rijkelijke drank als afsluiter… En dit alles in een adembenemend, magnifiek en bezielend kader. Sporta heeft daar, te midden van de Zoerselse bossen, niet alleen veel inspiratie voor de nieuwe beleidsperiode gevonden, maar ook de maïzena om ons team te verbinden.

bottom of page